Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Wallsticker Alle bringer glæde i dette hjem - NiceWall.dk
Wallsticker Alle bringer glæde i dette hjem - NiceWall.dk Wallsticker Alle bringer glæde i dette hjem sort - NiceWall.dk

Alle bringer glæde i dette hjem

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
1004

Alle bringer glæde i dette hjem - nogle når de kommer andre når de går. Placér f.eks. denne wallsticker lige inden for din dør. Så kan dine gæster selv vurdere, om de hører til den ene eller den anden del. :)

Teksten er en sjov besked til alle, der besøger dig. Det er et lidt flabet budskab - men stadig kærligt og sjovt ment - og de fleste gæster med humoren i behold kan formentlig se det humoristiske i den sjove hentydning og sammen kan I grine ad det.

Denne sjove wallsticker passer særligt godt til entréen/gangen, hvor dine gæster kommer og går. Wallstickeren bliver leveret i ét stykke, så den kan sættes op nøjagtigt som på billedet, men ønsker du at fordele teksten og blomsterne anderledes er det også muligt. Du kan sætte de enkelte dele op hver for sig og f.eks. sætte teksten anderledes eller skabe lidt mere luft til blomsterne - eller måske bare sætte blomsterne op et helt andet sted i hjemmet.

Regular Price 149,00 DKK 119,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Denne wallsticker fås i 4 størrelser: 57x29 cm., 100x48 cm., 115x55 cm. og 155x75 cm.

Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage