Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-33%
Bondegårdsdyr wall sticker. Flot vægklistermærke med dyr fra landet.
Bondegårdsdyr wall sticker. Flot vægklistermærke med dyr fra landet. Bondegård wall stick. Flot selvklæbende vægdekoration

Bondegårdsdyr

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
3064

Wallsticker med flere forskellige bondegårdsdyr.

Der er både får, høns, en ko, en kat, en hund og flere andre søde dyr. Der er også en traktor og et hegn, så du kan sætte et helt idyllisk bondegårdsbillede op på væggen.

Har du en lille dreng eller pige i husstanden, der konstant går rundt og synger ”Jens Hansen har en bondegård”, eller som lige er ved at lære at kunne sige ”muh”, ”mæh”, ”vov” og andre af bondegårddyrenes lyde? Det er de færreste børn, der ikke elsker bondegårdsdyr, så hvorfor ikke glæde dit barn med denne store og søde wallsticker med bondegårdsdyr, så han eller hun hele tiden har noget inspirerende og hyggeligt at se på? En perfekt måde at give det moderne børneværelse et æstetisk flot, anderledes og personligt præg – på den dekorative måde. 

Tag dit barn med på bondegårdsferie – hjemme på børneværelset

Når børn er små, suger de alt til sig, og læringskurven er meget stejl de første år. Noget af det første de lærer, er typisk navne på og lyde fra bondegårdsdyrene. Med denne søde wallsticker med bondegårdsdyr kan du hjælpe dit barn godt på vej og dagligt øve både lyde og navne med dit barn. Samtidig vil wallstickeren kunne give anledning til timevis af bondegårdsleg til glæde for børn såvel som voksne og barnlige sjæle.

Dyrene måler op til 25 cm. Sætter du det hele op som vist på billedet, så måler det ca. 105 cm. i bredden og 60 cm. i højden, men der er god mulighed for at få det til at fylde mere ved at fordele det over en hel væg i værelset.

Special Price 199,00 DKK Regular Price 299,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage