Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-51%
Cocktail Recipes skilt. Flot blikskilt med opskrifter på drinks.
Cocktail Recipes skilt. Flot blikskilt med opskrifter på drinks.

Cocktail Recipes

Emaljeskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
4265

Mål: 20x30 cm.

Cocktails har en lang historie og har været en fast bestanddel af bar- og selskabskulturen i årtier. De mest populære drinks er dem, der er tidløse og stadig bliver nydt af mange i dag, og derfor er Classic Cocktail Recipes metalskilt perfekt til at introducere nye generationer til disse klassiske drinks.

Dette metalskilt indeholder en række forskellige opskrifter på populære cocktails som en Manhattan, Old Fashioned og en Martini, og har også mere komplekse drinks som en Long Island Iced Tea og en Singapore Sling. Emaljeskiltet er også udstyret med en oversigt over de nødvendige ingredienser.

Historien om cocktails er fascinerende, og kan spores tilbage til begyndelsen af det 19. århundrede i USA. Drikke som Whiskey Sour og Mint Julep blev opfundet i denne periode og var populære blandt de velstående i samfundet. I 1920'erne opstod en ny æra, kendt som Prohibition, hvor alkohol var forbudt i USA. Dette førte til en stigning i illegalt salg af alkohol og en undergrundskultur af cocktailblandere opstod. Disse mennesker eksperimenterede med forskellige ingredienser og skabte nye, spændende drinks, som stadig er populære i dag.

Classic Cocktail Recipes metalskiltet er en hyldest til denne lange og interessante historie. Skiltet er også en ideel gave til en ven eller familiemedlem, der er interesseret i drinks og ønsker at lære at blande andre drinks en bare en rom & cola.

Special Price 49,00 DKK Regular Price 99,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Emaljeskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage