Corona-virus - forholdsregler

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Sådan forholder vi os under Corona-krisen

Her hos NiceWall.dk sender vi fortsat ordrer ud helt som normalt under den igangværende Corona-krise, og vi sidder klar til at tage imod alle de spørgsmål og forespørgsler du måtte have før, under og efter køb. Vi har dog, efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger, foretaget en række skærpede forholdsregler for at sikre, at vi ikke udsætter os selv eller andre for smitte, men ikke noget du som vil være til ulempe for dig som kunde.

Når du bestiller hos os kan du selv vælge om du ønsker at få leveret pakken hjem eller til nærmeste PostNord postbutik/pakkeshop. Hvis du vælger levering til din bolig og ikke ønsker kontakt med buddet, kan du hænge en fuldmagt på døren, der giver buddet lov til at sætte pakken ved døren eller lægge den i postkassen, når det er muligt. Du kan også skrive en besked til os om, hvor pakken må stilles og så giver vi denne besked videre til buddet. Ønsker du dette, så skal du bare skrive det i kommentarfeltet sidst i checkud-forløbet, når du gennemfører dit køb. Dog skal du være opmærksom på, at visse vægdekorationer kan tage skade, hvis de ligger ude i regn og koldt vejr. Derfor anbefaler vi, at du beder om, at de må lægges et tørt sted og tager dem ind i din bolig hurtigst muligt.

Hvis du vælger levering til postbutik/pakkeshop kan du i øvrigt vælge at bede medarbejderen i butikken at skrive under på modtagelse af pakken med en særlig COVID19-underskrift, hvor medarbejderen skriver under for dig. På den måde kan du undgå fysisk kontakt med medarbejderen i butikken. Det samme kan du i øvrigt gøre - altså bede buddet om at skrive under for dig - hvis du har bestilt levering til din bolig, men ikke ønsker at pakken skal stilles.

Kan smitte overføres via den pakke jeg modtager?

Hvis du vil være helt sikker på, at der ikke er overført viruspartikler til din pakke ved håndteringen, så kan du lade din pakke ligge et sted i hjemmet ved stuetemperatur i en periode, inden du åbner pakken og begynder at håndtere den. De fleste af vores pakker sendes i papemballage og ifølge vores oplysninger skulle virus kunne overleve i op til 24 timer på pap. På andre overflader, så som plast og stål, kan virus leve i op til tre døgn. Hvis du føler dig mere tryg ved at lade pakken ligge i længere tid, kan du sagtens gøre dette. Vi har 30 dages returret, hvilket betyder, at selv om varen ikke lever op til dine forventninger, når du åbner den, så kan du når som helst levere den tilbage til os og få tilbagebetalt hele beløbet.

Dog skal du være opmærksom på, at hvis du ønsker at opbevare f.eks. wallstickers i længere tid kan klæbeevnen blive forringet, hvis de opbevares meget fugtigt eller meget varmt/koldt. Derfor anbefaler vi, at du opbevarer varerne indendørs inden opsætning.

Tilbud i kriseperioden

Vi er oprigtigt taknemmelige for din støtte under Corona-krisen. Vi har sat næsten alle produkter på siden ned i pris, så du typisk sparer mellem 20% og 70% på dit køb. Tusind tak for opbakningen!