Udsalget fortsætter! Se alle de gode tilbud på hele siden. Spar 20-70% på næsten alt!

Eiffel tårnet - Foto tapet - Foto stat
Eiffel tårnet - Foto tapet - Foto stat Eiffel tårnet - Foto tapet - Foto stat - Størrelse 86x200 cm. Eiffel tårnet - Foto tapet - Foto stat - Størrelse 115x175 cm Eiffel tårnet - Foto tapet - Foto stat - Størrelse 183x254 cm

Eiffeltårnet i Paris

Fototapet
Varenummer
6053

Fås i størrelserne 86x200 cm., 115x175 cm. og 183x254 cm.

Prøv at forestille dig at sidde hjemme i din spisestue ved pejsen, men rent faktisk føle det som om, at du sidder midt på en romantisk fortovscafé i Paris – ”the City of Love”. Eller endnu bedre: Med direkte udsigt til det ikoniske og smukke bygningsværk Eiffeltårnet. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre er det netop, hvad du kan opnå ved at investere i dette skønne fototapet med Eiffeltårnet i Paris til dagligstuen, spisestuen, køkkenet, hjemmekontoret eller et hvilket som helst andet rum.

Få ægte parisisk stemning i dit hjem – med udsigt til Eiffeltårnet i flere størrelser

Har du en stor, tom væg i din bolig, som bare skriger på at blive dekoreret og udfyldt med et flot motiv, der kan puste nyt liv i din indretning og skabe blikfang i rummet? I så fald bør du uden tvivl overveje at købe dette smukke fototapet med Eiffeltårnet i Paris. Det kvalitetsorienterede fototapet fås i tre størrelser, nemlig 86x200 cm, 115x175 cm og 183x254 cm, så du kan få udsigt til det storslåede og charmerende bygningsværk i netop dén størrelse, der passer til din væg og dine smagspræferencer.

399,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Monteringsvejledning og tapetklister medfølger.

Mere information
Produkttype Fototapet