Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-27%
Hest Fototapet - Fotostat fra NiceWall.dk
Hest Fototapet - Fotostat fra NiceWall.dk Fototapet med Hest - Flot fotostat fra NiceWall.dk

Hest

Fototapet
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
6026

Måler 95 x 210 cm.

Et meget flot og detaljeret fototapet med en hest, der står bag en stalddør. Fototapetet passer i størrelsen til en dør, men kan også placeres andre steder i værelset. Er du vild med heste eller elsker du bare dyr, så er dette lige en fotostat for dig.

Det er altid fedt at have mulighed for at indrette sit hjem med fokus på sine personlige interesser. På den måde skaber man noget personlighed i indretningen og gør den helt speciel. Det får man i den grad også muligheden for med denne fotostat. Det forestiller en hest i en stald og passer med størrelsen på en dør, så man kan med fordel vælge at sætte det op på en dør.

Hvis man derimod hellere vil have det hængende på en væg, så kan man selvfølgelig også det.

Fototapetet er autentisk og detaljeret, og det vil altså være helt perfekt til dig, hvis du elsker heste eller er en erfaren rytter, der dyrker ridning som sport. Det er altså en enestående mulighed for at gøre indretningen i hjemmet helt unik, og det vil med garanti falde i dine gæsters smag. Så hvis du er kæmpe fan af heste og ridning og bruger masser af tid på det i din hverdag, så skal du helt sikkert eje dette flotte fototapet.

Special Price 219,00 DKK Regular Price 299,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Fototapetet består af 3 dele og skal sættes op med tapetklister, der medfølger. Den medfølgende vejledning viser dig, hvordan du sætter fototapetet op.


Mere information
Produkttype Fototapet
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage