Julegaver

Vi har sat næsten alt på siden ned med 20-70% under Corona-krisen! Vi takker for din støtte!

Køb dine julegaver på NiceWall.dk og få gratis fragt & ubegrænset retur.


Julen står igen for døren og julegaverne skal købes og gerne så hurtigt som muligt så du slipper for de lange køer i butikkerne. 

Alle bestillinger gennemført inden kl. 15:00 på hverdage sendes normalt samme dag og er ude til levering 1-2 dage efter. Bestiller du i weekenden eller efter kl. 15:00 på hverdage, vil din ordre blive afsendt næstkommende hverdag. Dog med undtagelse af weekenden d. 21. og 22. december, hvor vi ekstraordinært vil sende pakker ud, så du kan nå at få de sidste gaver med.

Sidste omdeling af pakker inden Jul er mandag d. 23. december, så sidste frist for bestilling af julegaver, der skal være fremme inden Juleaften, er søndag d. 22. december kl. 12:00. Vi anbefaler dog, at du bestiller senest fredag d. 20. december.

Hos NiceWall.dk kan du købe dine julegaver i fred og ro. Vi har et bredt udvalg af wallstickersplakateremaljeskilte, træskilte og fototapeter til væggen. Der er noget for hele familien.

Vi har ubegrænset returret på alle wallstickers (dog undtagen specialdesignede wallstickers) samt plakater, emaljeskilte, træskilte fototapeter og alt andet på siden.

Vi pakker også gerne dine julegaver ind i fint julepapir - det er helt gratis og så følger der endda også et gavemærke med hver gave. Du skal blot skrive det i kommentarfeltet ved check-ud (under 'Vælg betalingsmetode'). Hvis du bestiller flere varer skal du huske at skrive, om du ønsker dem pakket ind samlet eller hver for sig.

Og som altid får du gratis fragt på din ordre ved køb over 399 kr. :)

Du ønskes en Glædelig Jul!

- NiceWall.dk -