Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Kaffe er et kram i et krus Wallsticker. Flot wall stick fra NiceWall.dk
Kaffe er et kram i et krus Wallsticker. Flot wall stick fra NiceWall.dk Kaffe wallstick. Sød sticker til væggen. Vægpynt fra NiceWall.dk

Kaffe er et kram i et krus

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
1160
Hvis du virkelig elsker en god kop kaffe, så kan du sikkert genkende budskabet på denne wallsticker. Kaffe er et kram i et krus - det er den herlige fornemmelse man kan få, når man tager en god tår af en skøn kop kaffe, om det så er i selskab med andre eller helt for sig selv.

Er det ved at være lidt for længe siden du har nydt de gyldne dråber, så vil der nok være fare for, at du vil længes efter en dejlig varm kop kaffe, når du tager et blik på wallstickeren med 'Kaffe er et kram i et krus'. Det er særligt om morgenen, hvor de fleste virkelig trænger til et krus med kaffe, men også om eftermiddagen eller om aftenen, inden sengetid - hvis altså du er en af dem, der godt kan sove oven på en opfriskende kop af den særlige ekstrakt af ristede og malede bønner.
Regular Price 159,00 DKK 127,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Wallstickeren er lavet i et sødt design med ordene 'Kaffe', 'kram' og 'krus' fremhævet i teksten, og den er fuldendt med en lille illustration af et sødt lille krus med et smilende ansigt og armene, der står ud til siderne - klar til at give et kæmpe kram.

Er oplagt at hænge i køkkenet, på kontoret, måske i stuen eller det særlige sted i hjemmet, hvor der indtages kaffe i store mængder.
Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage