Sådan køber du vægdekorationer med EAN-nummer

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

  

 

Hos os finder du et stort udvalg af wallstickers, fototapet, plakater, skilte, lærredstryk og skærmvægge.

Derfor finder du helt sikkert også produkter der er egnet til din institution, skole, kommune eller region.

Vi ved at det er vigtigt at det skal være nemt og hurtigt når i handler ind til jeres arbejdsplads, så derfor tilbyder vi også at du kan handle med EAN-nummer her på NiceWall.dk.
Det eneste du skal gøre er at oplyse dit EAN-nummer når du bestiller. Se mere under Sådan gør du når du handler med EAN-nummer.

Mangler i vægdekoration eller folie til et særligt projekt, eller har i specielle ønsker til en vægdekoration, f.eks. motiverende tekster, børnesange, navneskilte og så videre, så send gerne en mail til kundeservice@nicewall.dk med forespørgslen. Vi har egne grafikere, der kan hjælpe med specielle designs, der passer til jeres projekt. 

Sådan gør du når du handler med EAN-nummer:

1. Du finder de varer du ønsker og tilføjer dem til kurven. Når du har valgt de ting du skal bruge går du til kurven og videre til bestilling.

2. Her udfylder du leveringsinformationer. Det er vigtigt at du husker at udfylde med telefonnummer, firmanavn, navn på kontaktperson og korrekt mailadresse til institutionen (ikke hotmail, gmail osv.).

3. Herefter klikker du 'Næste', hvor du skal vælge Betalingsmetode. Her kan du taste dit EAN-nummer og andre relevante informationer, der skal påføres fakturaen.

4. Tjek din bestilling og færdiggør ordren.

5. Vi sørger for at sende fakturaen til betaling via EAN.


Kontakt os, hvis du har brug for hjælp. Vi kan også udfylde din indkøbsordre for dig, hvis du ønsker det.