Stort udsalg lige nu! Se alle de gode tilbud på hele siden. Spar 20-70% på næsten alt!

Luftballoner over Myanmar - Foto tapet - Foto stat
Luftballoner over Myanmar - Foto tapet - Foto stat Luftballon fotostat - fotostat. Flot vægdekoration.

Luftballoner over Myanmar

Fototapet
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
6039
Mål: 366 x 254 cm.

Flot fototapet, der viser et billede af luftballoner, der svæver hen over den historiske by Bagan i Myanmar. Dette fototapet er non-vowen, hvilket betyder, at det er med filtbagside, der er nemmere at sætte op end andre fototapeter. Man påfører blot lim på væggen og kan nemt sætte fototapetet op.

Hvis du har et ønske om at ændre noget i dit hjem og gøre det helt unikt, så kan dette fine fototapet måske være noget for dig. Dette smukke fototapet med de eventyrlige luftballoner og de varme farver, vil uden tvivl stå i en superflot kontrast til resten af væggene i ethvert hjem. Det kan for eksempel nemt sættes op på en bagvæg i stuen eller måske på teenageværelset, hvor et motiv som dette med garanti også vil være et hit.
999,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Det vil helt sikkert gøre noget godt for indretningen i hjemmet, uanset hvilket rum det bliver sat op i, og man sagtens vælge at stille forskellige møbler såsom en sofa eller et tv-bord foran tapetet, så det skaber en god kontrast i hjemmet, der er superflot og bærer præg af en moderne indretning. Hvis du er eventyrlysten og har en forkærlighed for en lidt anderledes indretning, hvor der godt må eksperimenteres lidt, så vil dette flotte tapet være helt perfekt. 

Tapetklister og opsætningsvejledning medfølger.
Mere information
Produkttype Fototapet
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage