Vi har sat næsten alt på siden ned med 20-70% under Corona-krisen! Vi takker for din støtte!

San Francisco Skyline - Foto tapet - Foto stat
San Francisco Skyline - Foto tapet - Foto stat San Francisco Skyline - Foto tapet - Foto stat - Størrelse 175x115 cm. San Francisco Skyline - Foto tapet - Foto stat - Størrelse 366x254 cm

San Francisco Skyline

Fototapet
Varenummer
6054

Størrelse 175x115 cm.
I denne størrelse er motivet i farver (se billede) og i denne størrelse kan produktet både fungere som plakat og som fototapet, da motivet er i ét helt stykke.

Størrelse 366x254 cm.
I denne størrelse er motivet i sort/hvid (se billede) og produktet er i denne størrelse primært egnet som fototapet.

Oplev San Francisco Skyline fra din sofa

Er du også bjergtaget af den fantastiske storby San Francisco, og har du endda selv prøvet at stå midt på den verdenskendte hængebro ”the Golden Gate Bridge” og mærke det historiske vingesus? Drømmer du måske om at opleve det i fremtiden? Uanset hvad kan du få lov til at snuse til denne storslåede oplevelse ved at investere i dette flotte fototapet med San Francisco Skyline som motiv. En perfekt måde at tilskrive din boligindretning et nyt og friskt pust – og ikke mindst holde drømmerejsen til San Francisco i live.

Hvem ville ikke elske at sidde om aftenen i stuen med direkte udsigt til den smukke San Francisco Skyline ved nattebelysning? Selvom der er mange kilometer mellem dig og denne udsigt, har den faktisk aldrig været tættere på. Med dette kvalitetsorienterede fototapet kan du sidde i sofaen og nyde synet af San Francisco Skyline – i flere størrelser. Vælg mellem 175x115 cm eller 366x254 cm i henholdsvis farve eller sort/hvid efter ønske og behov.

399,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Fås i størrelserne 175x115 cm. og 366x254 cm.

Monteringsvejledning og tapetklister medfølger.

Mere information
Produkttype Fototapet