Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-25%
Små dyr wall sticker. Sød vægklistermærke med baby dyr.
Små dyr wall sticker. Sød vægklistermærke med baby dyr. Dyrebørn wall stick. Flot selvklæbende vægdekoration

Små dyr, træer og blomster

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
3059

Her får du en masse wallstickers med dyr og ting fra naturen, der giver dig rig mulighed til at pynte rigtig flot op på børneværelset. Der er et lille rensdyr, et pindsvin, en skildpadde, en ugle, en snegl, to egern og to små fugle. Derudover er der to træer, en træstub og en masse blomster og svampe.

Har du en lille krudtugle løbende rundt i dit hjem, der tilbringer adskillige af døgnets vågne timer på legeværelset sammen med søskende eller kammerater? I så fald gælder det om at få indrettet børneværelset optimalt, så det er behageligt, sjovt og inspirerende at opholde sig i – både for børn, voksne og barnlige sjæle. Netop dette er du garanteret med denne flotte og sjove wallsticker med små dyr, træer og blomster – perfekt til væggen i et hvilket som helst moderne indrettet børneværelse.

Tilpasningsdygtig og sjov wallsticker – tag dit barn med på skovtur i børneværelset

Denne skønne wallsticker er det oplagte valg for dig, der gerne vil skabe en indretningsstil i børneværelset, som er unik, personlig og anderledes. De søde og sjove dyr fra skoven kan frit placeres rundt på væggen efter ønske, så du kan skabe et 100% skræddersyet vægmaleri lige nøjagtig efter din lille guldklumps smag. På den måde kan du let tage dit barn med på skovtur hjemme i børneværelsets vante rammer.

Special Price 149,00 DKK Regular Price 199,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Du kan placere motiverne på væggen lige som du vil. Dyrene måler op til ca. 20 cm. i højden. Sætter du det hele op som på billedet vil det fylde ca. 80 x 55 cm.

Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage