Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Fototapet med Fodboldstadion - NiceWall.dk
Fototapet med Fodboldstadion - NiceWall.dk Fotostat med Fodboldstadion - NiceWall.dk

Stadion

Fototapet
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
6021

Mål: 315x232 cm. (bredde x højde)

Få en fantastisk udsigt fra grønsværen på et stort fodboldstadion med dette flotte og meget detaljerede fototapet. Drøm dig væk til et af de store stadions som f.eks. Old Trafford, Camp Nou, Anfield eller Bernabéu og se tilskuerne råbe og juble.

Hvis du er en ægte fodboldfan, så skal du helt sikkert eje dette fototapet. Det forestiller et stort stadion med en masse tilskuere, der jubler, og den store grønne fodboldbane i forgrunden. Det er altså helt perfekt, hvis din store interesse er fodbold, og samtidig en enestående mulighed for at bringe noget personlighed i form af din interesse ind i indretningen i dit hjem. På den måde kan du hurtigt drømme dig væk til de store fodboldkampe.

Samtidig har fotostaten en masse flotte farver, som helt sikkert vil gøre noget godt for indretningen og skabe nogle flotte kontraster. Så hvis din søn, datter eller du selv er kæmpe fodboldfans, vil dette fototapet altså være en supergod investering, og det vil med garanti falde i god jord hos hele familiens medlemmer, hvis I er en ægte fodboldfamilie. 

Ved køb af fototapet medfølger tapetklister til opsætning, og du får en vejledning, der hjælper dig step-by-step.

699,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Fototapet
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage