Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-28%
I may not be the strongest Træskilt - Flot skilt i træ - Skøn vægdekoration med tekst
I may not be the strongest Træskilt - Flot skilt i træ - Skøn vægdekoration med tekst I may not be the strongest Træskilt - Bagside

Strongest - Fastest - Hardest

Træskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
7018

Mål: 30x45 cm.

Dekorativt træskilt med kalket/hvidtet baggrund og tekst i sort, hvor der står følgende:

I may not be the strongest. I may not be the fastest. But I'll be damned if I'm not trying my hardest.

På dansk betyder det: Jeg er måske ikke den stærkeste. Jeg er måske ikke den hurtigste. Men for f***** om ikke jeg skal gøre mit bedste.

Dette citat er perfekt i mange af livets sammenhænge lige fra træning og til parforhold. For selv om du måske aldrig bliver den stærkeste eller den hurtigste, prøver de fleste af os hårdt på at blive det. Og det er præcis det, der er essensen af dette citat.

Bestil nu, og glæd dig til at modtage den flotte, hvidkalkede træskilt i løbet af et par dage.

Special Price 199,00 DKK Regular Price 275,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Som så mange andre gode citater, er der ingen, der med sikkerhed kan sige, hvem der er ophavsmanden. Meget tyder dog på, at det stammer fra sportens verden, selv om det nemt kan siges at gælde i alle livets andre forhold og aktiviteter.

For alle prøver jo på at yde deres bedste og prøver hårdest muligt på at blive både den stærkeste og hurtigste inden for deres felt.

God at tage med sig hjemmefra

Under alle omstændigheder er det en god tilgang til livets mange udfordringer. Derfor er dette smukke, hvidkalkede træskilt oplagt til at blive hængt op i entreen. Så er det, det sidste du ser hver dag, inden du tager hjemmefra. Og det første du og dine gæster ser, når de kommer hjem til dig.

Træskiltet er nemt hængt op med et par skruer eller et par søm og de to ophæng bag på skiltet.

Bestil i dag – og modtag dit træskilt forsvarligt pakket ind i løbet af få dage. Husk også, at vi giver 30 dages returret på alle træskilte og andre vægdekorationer på NiceWall.dk.

Mere information
Produkttype Træskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage