Tapet

Tapet

Smukke tapeter kan ændre atmosfæren og oplevelsen af et rum, og gøre rummet mere personligt. Hvis du blot skal tapetsere én væg kan du også tage et kig på vores fototapeter.

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Filter
  1. -23%
    Abstract: Winter Landscape tapet - flot tapet til væggen
    Abstract: Winter Landscape
    Tapet
    Regular Price 649,00 DKK 499,00 DKK

Smukke tapeter kan ændre atmosfæren og oplevelsen af et rum, og gøre rummet mere personligt. Hvis du blot skal tapetsere én væg kan du også tage et kig på vores fototapeter.

Brug tapet til at skabe hygge og god stemning i rummet, hvad enten det er soveværelset, stuen, køkkenet eller børneværelset. De flotte tapeter kan du bruge til at tilføre rummet farver og liv, i stedet for at male en væg ensfarvet. Du finder tapet med blomster, træpaneler, bogstaver, sjove robotter og monstre, fjer, gamle tekster og farverige fliser. Der er rig mulighed for at finde et smukt tapet, der passer ind i din boligindretning.  

Vores tapet kommer i ruller a 10 meter, og er 50 cm. i bredden. Rullerne har ikke mønsterforskydning, altså et mønster der skal passe 100% sammen, så der er mindre spild ved vores tapeter. Vores smukke tapeter er fremstillet i non-woven vlieseline, der er et rigtig godt materiale til formålet. Materialet er medvirkende til at småfejl på væggen bag tapetet, vil blive skjult. Det er desuden ridsefast og vandtæt, så du kan sagtens tage en fugtig klud og tørre det over for støv og evt. småpletter. Derfor er det også rigtig velegnet i både køkkenet og på børneværelset.

Tapet er der let at sætte op

Fordelen ved dette tapet, fremfor et fototapet, er at du selv kan vælge hvor stor eller lille en væg du skal have tapet på. Der er ikke et specifikt motiv som f.eks. på et fototapet, du skal tage hensyn til. Du køber bare det antal ruller du skal bruge, og så er du godt på vej til at få smukke vægge i dit hjem.

Du kan med ro i sindet sætte de smukke tapeter i baner, op i børneværelset eller soveværelset, da de er fremstillet i et lugtfrit materiale. Og så er de også med UV-beskyttet finish, der gør at de ikke falmer ved opsætning i et lokale med direkte sol på motivet. Non-woven vlieseline, som dette tapet er fremstillet i, gør at det er lettere at sætte op i forhold til traditionelt tapet. Når du monterer dette tapet, skal der smøres tapetklister på væggen, i stedet for på selve tapetet. Så du slipper også for at tapetet skal ligge og trække inden du kan montere det på dine vægge.

Hvor mange ruller tapet, skal jeg bruge?

For at regne ud hvor mange ruller tapet du skal bruge til din væg, skal du gøre følgende:
Du skal måle længden på din væg, og derefter måle højden på væggen. Du skal ligge ca. 20 cm. til højden på væggen, så du er sikker på at det dækker fra loft til gulv. Derefter tager du rullens længde og dividerer med væghøjden + ca. 20cm. Dette tal runder du ned til nærmeste hele tal. Nu ved du hvor mange baner du får ud af en rulle. Nu skal du finde ud af hvor mange baner du skal bruge i alt. Det gør du ved at tage længden på væggen, er det hele rummet der skal tapetseres, skal du tage længden af alle 4 vægge, og gange den med 2 (rullen er 50 cm. bred).
Eksempel:
Væggen er 2 m. høj og 15 meter i længden. 10 m (Rullens længde) / 2,20 m (væghøjde + 20 cm) = 4,5. Dette tal rundes ned til 4, da det er hele baner. Du får dermed 4 baner på en rulle.
Væggen er 15 meter, og rullen er 0,5 m i bredden. 15 m. x 2 (der går 2 baner på en meter) = 30 baner. Altså skal der 30 baner til at dække et område på 15 meter.
Nu tager du så antallet af baner og dividerer med antallet af baner pr. rulle. I dette eksempel ser det således ud: 30 / 4 = 7,5 ruller. Dette tal runder du op til næste hele tal, altså 8. Du skal dermed købe 8 ruller tapet, for at kunne dække et område der er 2 meter i højden og 15 meter i bredden. Har du brug for hjælp til at regne antallet af ruller ud på dit projekt, så er du velkommen til at sende os en mail på kundeservice@nicewall.dk.