Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

The Charm of Concrete tapet - flot tapet til væggen
The Charm of Concrete tapet - flot tapet til væggen The Charm of Concrete tapet - flot tapet til væggen Tapet - Vlieseline - Print i højeste kvalitet - UV-beskyttelse Tapet - Lugtfri produkt - Vandfast tryk - Nem ophængning

The Charm of Concrete

Tapet
Levering: 4-8 hverdage
Varenummer
MDK-WSR10m622-MP

Dette tapet er trykt i høj kvalitet med klare farver, som giver et flot udtryk på din væg. Tapetet kan monteres i alle boligens rum, også i f.eks. køkken og badeværelse. Det er fremstillet i materialer, der gør det sikkert at anvende i både soveværelset og børneværelset.

Tapetet er fremstillet i non-vowen vlieseline, der er det bedste materiale til formålet. Det betyder bl.a. at tapetet vil skjule småfejl på væggen bag ved, og det er desuden vandtæt og ridsefast, så du kan nemt tørre det over for støv og pletter.

Dette tapet leveres i ruller af 10 meter i længden og i baner á 50 cm. i bredden, hvilket gør det nemt at håndtere selv hvis du er alene om det.

Har du brug for hjælp til at beregne nøjagtigt hvor mange ruller tapet du skal bruge til dit rum, så kontakt os på kundeservice@nicewall.dk, så hjælper vi gerne med udregningen.

Er dette tapet ikke lige dig, så søg videre i vores store udvalg af tapet her.

Regular Price 649,00 DKK 499,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Tapet
Leveringsinfo Levering: 4-8 hverdage