Bestil din julegave her - Vi leverer på 1-3 dage! - Byt når som helst. Ubegrænset returret!

Ubegrænset returret

Black Friday er tyvstartet med Black Week - Se de vilde tilbud på hele siden! Så længe lager haves

Når du handler på NiceWall.dk er det helt  i orden at fortryde sit køb - også selv om der er gået lang tid. Vi tilbyder, at du på hvilket som helst tidspunkt kan sende dine wallstickers tilbage til os, hvis du gerne vil have dine penge tilbage - eller hvis du bare f.eks. ønsker en anden farve, størrelse  eller måske en helt anden vare. Du må naturligvis gerne pakke din wallsticker ud og se, om det er noget for dig, men bemærk dog venligst, at har du tager din wallsticker i brug - dvs. har du sat den op på væggen, klippet i den eller er den på anden vis ikke helt intakt som da du modtog den, er det for sent at fortryde. Bemærk også, at specialdesignede wallstickers ikke er omfattet af returret. Så har du fået en wallsticker lavet ud fra dine egne anvisninger, kan den desværre ikke byttes, hvis du fortryder.

Har du fortrudt dit køb vil vi anbefale dig at sende dine wallstickers tilbage i samme emballage som du fik dem. Hvis dine wallstickers blev leveret til dig sammenrullet vil vi bede dig om at rulle den sammen på samme måde som du modtog den, dvs. så motivet vender ud ad. Omkostningerne ved returforsendelse skal du selv betale.

Vi anbefaler, at du sender os en mail inden du sender dine wallstickers retur til eller i det mindste vedlægger en besked om, at du fortryder dit køb og derfor gerne vil have pengene retur. Husk i øvrigt at meddele os om din banks reg. nr. og kontonr. Beløbet refunderes normalt inden for 5 hverdage.

Alle returneringer skal sendes til:

NiceWall.dk
Industrivej 18
7000 Fredericia

Se i øvrigt vores Handelsbetingelser for vilkår.