Bestil senest 20. dec. kl. 15 for levering inden Jul • Skal gaven byttes, så kan det gøres når som helst med ubegrænset returret • Klik her for at se mere

Black Friday-udsalget fortsætter - Spar op til 70%!

Næsten alt er nedsat!

Verdenskort - Foto tapet - Foto stat
Verdenskort - Foto tapet - Foto stat Verdenskort fotostat - Foto tapet. Flot vægdekoration.

Verdenskort

Fototapet
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
6001
Stor fotostat med et verdenskort, hvor landenavne og de største byer står skrevet.

Hvis din store passion er at rejse og udforske en masse nye steder og ikke mindst kulturer, så skal det da også med i indretningen. Det er fedt at indrette sit hjem, så det bærer præg af forskellige personlige interesser og så de besøgende hurtigt får en idé om, hvilken person der bor i hjemmet. Her vil dette flotte fototapet, der forestiller et verdenskort, altså være helt perfekt.
499,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
På kortet står landenavne og de største byer skrevet, så man hurtigt kan udforske verden og måske blive inspireret til at finde ud af, hvor ens næste rejse skal gå hen. De forskellige farver er rigtig flotte og stå i en smuk kontrast til hjemmets andre vægge, og der er både mulighed for at sætte det op på en endevæg eller på en af hjemmets større vægge. Dette fototapet vil helt sikkert falde i god jord hos dine gæster og gøre noget godt og unikt for din personlige indretning, så det er bare med at finde den perfekte plads til det i hjemmet.

Se også dette verdenskort i et lidt andet udseende og i en anden størrelse: klik her. Tapetklister og udførlig opsætningsvejledning medfølger.
Mere information
Produkttype Fototapet
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage