Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Wallsticker Verdenskort - NiceWall.dk
Wallsticker Verdenskort - NiceWall.dk Verdenskort Wallsticker sort - NiceWall.dk

Verdenskort

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
1008

Vores verdenskort wallsticker er utrolig flot og ser stilfuldt ud på væggen, eksempelvis i stuen eller på kontoret. Drøm dig til alle de skønne steder på kloden du kunne rejse hen. Wallstickers Verdenskort fås i flere størrelser og farver, så der helt sikkert er et verdenskort til din væg. Et verdenskort i sort er populært, men vælger du en af de mange andre mulige farver, kan du bruge verdenskortet til at skabe et rum med kulør - evt. i forening med andre wallstickers i farver. Et wallsticker verdenskort i hvid er bestemt heller ikke et dårligt valg, hvis du har en meget mørk væg.

Et wallsticker verdenskort kræver ingen billedramme, ingen søm og skruer og ingen huller i væggen. Med et verdenskort i form af en wallsticker slipper du for dumme huller i væggene.

Tip: Køb et ark med wallsticker stjerner ved at klikke her og sæt en stjerne på de forskellige steder du har besøgt rundt omkring. Det er en fin måde at vise dine gæster, hvor du har rejst henne i verden.

Denne wallsticker fås i størrelserne: 50 x 28 cm, 75 x 43 cm, 100 x 56 cm., 150 x 86 cm., 175 x 100 cm. og 200 x 115 cm.

Regular Price 179,00 DKK 139,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage