Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Gammelt verdens kort - Foto tapet - Foto stat
Gammelt verdens kort - Foto tapet - Foto stat

Antik Verdenskort

Fototapet
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
6005

Dette verdenskort som fotostat er i gullige nuancer, der får det til at se gammelt ud.

En antik indretning i hjemmet er blevet mere og mere populær gennem tiden. Her kan man med fordel vælge at blande sine personlige interesser med det antikke, og her vil dette verdenskort altså være det ideelle. Fototapetet forestiller et verdenskort i de mere gullige farver og nuancer, der får det til at se ældre og mere antikt ud end nogle af vores andre verdenskort, der består af flere forskellige farver. Så hvis man er rejselysten og samtidig elsker det antikke look samt virkelig ønsker at bringe det ind i sit hjem, så vil dette fototapet altså være en ganske god start.

Fototapetet har også en stor størrelse, så der er rigtig mange muligheder, og man kan altså også sætte det op på en af hjemmets større vægge. En fotostat som dette vil helt sikkert passe flot ind i ethvert rum, hvad end det er stuen, soveværelset eller måske din teenagers ungdomsværelse. Det vil bidrage med noget unikt til indretningen og helt sikkert afspejle noget personlighed, hvilket er superfedt. Fototapetet leveres i 2-8 dele og skal sættes op med tapetklister (medfølger). Fototapetet kan fåes i størrelserne 232x158, 315x232 og 366x253 cm.

Vil du have et endnu større gammelt verdenskort, så se dette kort i størrelsen 400x280 cm.: Fototapet med Gammelt Verdenskort

Regular Price 699,00 DKK 499,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Fototapet
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage