Black Friday-udsalget er i gang - Spar op til 70% - Det bliver ikke billigere!

Levering

Black Friday-udsalget er i gang - Spar op til 70%!

Det bliver ikke billigere!

Leveringstiden på de fleste (mest solgte) varer er 1-3 hverdage fra bestilling. Nogle produkter har dog en længere leveringstid, der er angivet ved produkterne. Haster din ordre ekstra meget og har du f.eks. brug for levering dagen efter, så skriv og spørg os og vi kan muligvis hjælpe med ekstra hurtig levering - uden yderligere omkostninger. Bemærk dog, at forsinkelser under fragten, som vi ikke har indflydelse på, i sjældne tilfælde kan forekomme.

Fragtpriser:

Ved køb op til 399 kr. = 29 kr. til PostNord pakkeshop
Ved køb op til 399 kr. = 45 kr. med levering til adressen
Ved køb over 399 kr. = GRATIS levering til PostNord pakkeshop
Ved køb over 399 kr. = 15 kr. med levering til adressen

Bemærk! Tunge/store forsendelser kan i nogle tilfælde blive sendt med GLS, hvis de er for store til PostNord.

Har du et helt særligt ønske til, hvordan din ordre leveres og hvem der leverer, så skriv og spørg os, inden du bestiller. Vi kan ofte være behjælpelig med at levere med det fragtfirma du ønsker.

HUSK: Hvis du har valgt levering til adressen, så skal du være opmærksom på, at navnet på modtageren (leveringsadresse) skal være oplyst på postkassen på modtageradressen. Skal du modtage ordren på en anden adresse, så skal du enten vælge alternativ leveringsadresse med korrekt modtager (den person der bor på adressen) eller skrive i notatfeltet på ordren, at pakken skal sendes til en given person og adresse med dit navn som att. Eks: Jens Jensen, Att: Hans Hansen, Olsensvej 10, 7000 Fredericia. Hvis dit navn ikke er oplyst på postkassen, er PostNord i deres gode ret til at returnere pakken til afsender.

Levering til Grønland, Færøerne og udlandet:

Se pris for levering ved check-ud. Ved fortoldning af ordren, er det modtager der betaler. Der må forventes en længere leveringstid for forsendelser til udlandet.

Bemærk også at alle priser på NiceWall.dk er oplyst i danske kroner og inkl. dansk moms.