Levering

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Se leveringstiden på hvert produkt.

Fragtpriser:

Ved køb op til 399 kr. = 39 kr. til PostNord pakkeshop
Ved køb op til 399 kr. = 59 kr. med levering til adressen
Ved køb over 399 kr. = GRATIS levering til PostNord pakkeshop
Ved køb over 399 kr. = 15 kr. med levering til adressen

Bemærk! Tunge/store forsendelser kan i nogle tilfælde blive sendt med GLS/UPS, hvis de er for store til PostNord.

Har du et helt særligt ønske til, hvordan din ordre leveres og hvem der leverer, så skriv og spørg os, inden du bestiller. Vi kan ofte være behjælpelig med at levere med det fragtfirma du ønsker.

HUSK: Hvis du har valgt levering til adressen, så skal du være opmærksom på, at navnet på modtageren (leveringsadresse) skal være oplyst på postkassen på modtageradressen. Skal du modtage ordren på en anden adresse, så skal du enten vælge alternativ leveringsadresse med korrekt modtager (den person der bor på adressen) eller skrive i notatfeltet på ordren, at pakken skal sendes til en given person og adresse med dit navn som att. Eks: Jens Jensen, Att: Hans Hansen, Olsensvej 10, 7000 Fredericia. Hvis dit navn ikke er oplyst på postkassen, er PostNord i deres gode ret til at returnere pakken til afsender.

Levering til Grønland, Færøerne og udlandet:

Vi sender gerne til hele verden. Send en mail til kundeservice@nicewall.dk og fortæl, hvad du ønsker at købe og hvor det skal sendes hen, så giver vi et tilbud på forsendelsen.

Ved fortoldning af ordren, er det modtager der betaler. Der må forventes en længere leveringstid for forsendelser til udlandet.

Bemærk også at alle priser på NiceWall.dk er oplyst i danske kroner og inkl. dansk moms.