Levering

Hos NiceWall.dk sender vi oftest din ordre indenfor 24 timer efter bestilling og levering sker typisk efter 1-2 dage. I nogle perioder med ekstra travlhed kan der dog forekomme lidt ekstra leveringstid, og du må derfor forvente, at levering kan tage op til en uge. Haster din ordre ekstra meget og har du f.eks. brug for levering dagen efter, så skriv og spørg os og vi kan muligvis hjælpe med ekstra hurtig levering - uden yderligere omkostninger.

Fragtpriser:


Ved køb op til 99 kr. = 49 kr.
Ved køb op til 199 kr. = 39 kr.
Ved køb op til 299 kr. = 29 kr.
Ved køb op til 399 kr. = 19 kr.
Ved køb over 399 kr. = GRATIS levering!

Hvorfor er fragten højere ved små ordrer end ved de større? Vi har omtrent samme forsendelsesomkostninger ved en lille ordre som ved en stor ordre. Derfor har vi valgt at belønne dig for at købe mere, så du sparer mere når du køber mere.

De fleste forsendelser bliver sendt med PostNord til nærmeste posthus/pakkeshop, når det er muligt. Tunge/store forsendelser kan i nogle tilfælde blive sendt med GLS. Har du et bestemt ønske til, hvordan din ordre leveres og hvem der leverer, så skriv og spørg os, inden du bestiller. Vi kan ofte være behjælpelig med at levere med det fragtfirma du ønsker.

HUSK: Vi gør opmærksom på, at navnet på modtageren (leveringsadresse) skal være oplyst på postkassen på modtageradressen. Skal du modtage ordren på en anden adresse, så skal du enten vælge alternativ leveringsadresse med korrekt modtager (den person der bor på adressen) eller skrive i notatfeltet på ordren, at pakken skal sendes til en given person og adresse med dit navn som att. Eks: Jens Jensen, Att: Hans Hansen, Olsensvej 10, 7000 Fredericia.
Hvis dit navn ikke er oplyst på postkassen, er PostNord/GLS/DAO365 i deres gode ret til at returnere pakken til afsender.

Levering til Grønland, Færøerne og udlandet:

Levering til Grønland, Færøerne og udlandet koster kr. 79,- uanset ordrestørrelse og vægt. Ved fortoldning af ordren, er det modtager der betaler. 

Bemærk også at alle priser på NiceWall.dk er oplyst i danske kroner og inkl. dansk moms.