Returret

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Når du handler hos os på NiceWall.dk er det helt i orden at fortryde dit køb. Vi tilbyder, at du som forbruger inden for 30 dage kan sende dine varer tilbage til os, hvis du gerne vil have dine penge tilbage - eller hvis du bare f.eks. ønsker en anden farve, størrelse  eller måske en helt anden vare. Du må naturligvis gerne pakke produkterne ud og se, om det er noget for dig, men bemærk dog venligst, at de skal være i samme stand som du fik dem. Dvs. har du f.eks. klistret din wallsticker eller dit fototapet op på væggen, er vægdekorationen falmet eller er den på anden vis ikke helt intakt som da du modtog den, er det for sent at fortryde. Bemærk også, at specialdesignede produkter ikke er omfattet af returret. Så har du fået lavet en wallsticker, plakat eller andet ud fra dine egne anvisninger, kan den desværre ikke byttes. Handler du som virksomhed (B2B) er der 14 dages returret.

Har du fortrudt dit køb vil vi anbefale dig at sende varerne tilbage i samme emballage som du fik dem - eller i en emballage i samme eller bedre kvalitet. Omkostningerne ved returforsendelse skal du selv betale.

Vi anbefaler, at du sender os en mail inden du sender dine varer retur til eller i det mindste vedlægger en besked om, at du fortryder dit køb og derfor gerne vil have pengene retur. Beløbet refunderes normalt inden for 5-10 hverdage.

Alle returneringer skal sendes til:

NiceWall.dk
Industrivej 18
7000 Fredericia

Se i øvrigt vores Handelsbetingelser for vilkår.