Bestil senest 20. dec. kl. 15 for levering inden Jul • Skal gaven byttes, så kan det gøres når som helst med ubegrænset returret • Klik her for at se mere

Søer

Søer

Flotte fototapeter med skovsøer eller bjergsøer skaber en helt særlig stemning. De har en helt særlig evne til at bringe ro og dybde ind i rummet.

Black Friday-udsalget fortsætter - Spar op til 70%!

Næsten alt er nedsat!

Filter
Shop efter
Filtrer efter
Pris
 1. 200,00 DKK - 300,00 DKK
 2. 700,00 DKK - 800,00 DKK
 3. 900,00 DKK - 1.000,00 DKK
 1. -23%
  Tenaya Lake - Yosemite National Park fotostat - flot foto tapet til væggen
  Tenaya Lake - Yosemite National Park
  Fototapet
  Regular Price 949,00 DKK 749,00 DKK

Flotte fototapeter med skovsøer eller bjergsøer skaber en helt særlig stemning. De har en helt særlig evne til at bringe ro og dybde ind i rummet.

Vidste du at en sø er meget mere end bare et hul eller fordybning i jorden med vand i? De er skabt ved f.eks. erosioner, bjergskred eller ved vulkansk aktivitet. Mange søer, både dem i skovene og oppe i bjergene er ferskvandssøer, som indeholder meget lidt salt. Mens f.eks. saltvandssøer som Det døde hav, ja det er faktisk en sø, indeholder mere salt end havvand. 

Hvis du har besøgt en skovsø for nylig, har du sikkert bemærket det rige dyreliv under vand. Det er faktisk truet af forurening fra især os mennesker. Så det er med at nyde søerne og deres liv så længe vi kan.

De flotte fototapeter med søer findes i mange forskellige størrelser, så der er mulighed for et smukt fototapet der passer perfekt til dit projekt.