Om NiceWall.dk

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Omdan dine kedelige vægge til et fantastisk mesterværk med hjælp fra NiceWall.dk!

Vores online butik tilbyder et stort udvalg af vægdekorationer, der passer til alle smage og præferencer. Fra wallstickers, metal- og træskilte, tapet/fototapet, plakater, lærredstryk og skærmvægge, har vi det hele! Vi er stolte af at designe og producere en stor del af vores egne produkter, og samarbejder også med top-leverandører for at sikre en omfattende variation.

At handle hos NiceWall.dk handler ikke kun om at købe produkter, det handler om at finde inspiration til dit hjem eller kontor. Vores mål er at give dig en behagelig shoppingoplevelse, og vi håber, du finder, hvad du leder efter på vores hjemmeside.
 
NiceWall.dk blev grundlagt med troen på, at alle fortjener at bo i et rum, hvor de føler sig inspirerede og motiverede. Med det for øje arbejder vi passioneret for at bringe dig unikke og spændende muligheder for vægudsmykning.
 
Husk, at vi altid er her for at støtte dig på din rejse mod at skabe dit drømmerum. Hvis du har spørgsmål, ideer eller feedback, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@nicewall.dk.
 
Vores kundeservice-hotline er åben mandag til fredag ​​fra kl. 9-16. Ring til os på 81 50 35 00.
 
Er du interesseret i at blive forhandler af vores produkter? Besøg vores engros-side for at lære mere!
 
På vores side om CSR, kan du se hvilke mærkningsordninger vi støtter.
 
Tak fordi du valgte NiceWall.dk, hvor transformationen af dine vægge til et inspirerende lærred kun er et klik væk.
 
Med venlige hilsner
 
NiceWall.dk teamet