Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-51%
Braver Stronger Smarter Metalskilt
Braver Stronger Smarter Metalskilt

Braver - Stronger - Smarter

Emaljeskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
4123

Mål: 20x30 cm.

Always remember you are braver than you believe, stronger than you seem, smarter than you think & twice as beautiful as you'd ever imagined. Et emaljeskilt med en tekst om, at man ikke bør sætte sit lys under en skæppe, men at man kan og er meget mere end man forestiller sig.

Et motiverende emaljeskilt om at turde tro på sig selv og sine evner. Hos NiceWall.dk ønsker vi at give vores kunder unik vægdekoration. Noget, som der afspejler deres personlighed og giver tryghed i hjemmet.

Dette metalskilt passer ind i enhver bolig. Og det er endnu et aspekt, vi bestræber os på. Med den klassiske, sorte baggrundsfarve og den hvide tekst vil det passe ind i stort set alle indretninger. Emaljeskiltet har desuden en rusten kant, som er med til at gøre skiltet mere unikt – og ikke mindst retro.

Du kan med fordel hænge skiltet et sted, hvor du ofte ser det. På den måde får du inspiration og en lille reminder om, at du er mere, end du tror. Og du kan opnå mere, end du tror. Du kan både hænge det på væggen eller sætte det på en kommode. Hvor end det passer dig.

Special Price 49,00 DKK Regular Price 99,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Emaljeskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage