Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Coffe and Friends vægklistermærke. Flot vægdekoration om kaffe fra NiceWall.dk
Coffe and Friends vægklistermærke. Flot vægdekoration om kaffe fra NiceWall.dk Coffee and Friends - wallsticker fra NiceWall.dk

Coffee & Friends

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
1167

Coffee and Friends make the perfekt blend. Flot wallsticker om kaffe og venskab.

Går du rundt med en vaskeægte barista i maven, og kan du nærmest ikke komme i gang med dagen, før den første varme kop kaffe er indtaget? Og elsker du mere end noget andet at invitere dine venner på besøg til en god, friskbrygget kop kaffe? I så fald bør du uden tvivl overveje at få hængt denne fine og tekstbaserede ”Coffee & Friends”-wallsticker op i dit køkken, din spisestue eller hjemmekontoret. En perfekt måde at give din indretning et personligt og dekorativt touch og samtidig få sat en hyggelig stemning i hjemmet.

Byd dine bedste venner på kaffehygge med en ”Coffee & Friends”-wallsticker

Der er ikke noget mere hyggeligt og dejligt end at sidde i godt selskab med en god kop kaffe. Kaffe og venner går bare hånd i hånd. Er du enig? Hvorfor så ikke skrive det sort på hvidt – på din væg hjemme i køkkenet eller stuen? Med denne smukke ”Coffee & Friends”-wallsticker kan du invitere dine bedste venner på hyggelig kaffe-date i dit hjem og skabe en dejlig stemning, så de føler sig velkomne og godt tilpas.

Se også vores emaljeskilt med Coffee and Friends.

Regular Price 229,00 DKK 183,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Passer perfekt til kaffehjørnet eller hyggekrogen i køkkenet hvor der drikkes kaffe og sludres.

Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage