Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-33%
Don't forget to be Awesome Træskilt - Flot skilt i træ med tekst
Don't forget to be Awesome Træskilt - Flot skilt i træ med tekst Don't forget to be Awesome Træskilt - Flot skilt med tekst til boligen. Sød vægdekoration i træ.

Don't forget to be Awesome

Træskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
7002

Mål: 35x35 cm.

Flot træskilt med synlige brædder og hvidkalket baggrund bag teksten. Budskabet på skiltet er perfekt at sætte ved siden af hoveddøren. Så er det, det det sidste du ser, før du går hjemmefra hver dag. Så husker du altid at yde det bedste, være totalt sej og stille op som den bedste version af dig selv hver gang, du går hjemmefra.

Bestil i dag, og giv dig selv og alle andre denne skønne udgangsreplik, når de går ud ad din hoveddør. Så glemmer du aldrig at være den bedste version af dig selv - hver dag.

På skiltet står der:

Don’t forget to be awesome.

Special Price 199,00 DKK Regular Price 299,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

De fleste af os starter hver dag med de bedste intentioner om at gøre vores bedste. Alligevel kan det nogle gange være nødvendigt at blive husket på det. F.eks. på de dage hvor vejen til skole eller job bare virker længere, eller himlen er knapt så blå.

Det er her, det flotte ”Don’t forget to be awesome”-skilt kommer på banen med sit klare og velmenende råd om, altid at være den bedste version af dig selv.

Citatet er et af de utrolig mange gode og inspirerende talemåder, som ingen kender ophavet til. Det bruges mange forskellige steder. Mest kendt er nok brødrene Hank og John Greens vlog, Brotherhood 2.0, hvor de afslutter hvert eneste indlæg med forkortelsen DFTBA, der netop står for ”Don’t forget to be awesome”.

Så nemt hænger du dit Don’t forget to be awesome-skilt op

Skiltet er nemt at hænge op på væggen eller sætte direkte bag på hoveddøren. Det kræver kun 2 skruer. Du behøver ikke en gang være særlig nøjagtig med afstanden mellem de to skruer på grund af de brede ophæng bag på skiltet.

Bestil i dag med uendelig returret, og modtag dit nye skilt i forsvarlig indpakning i løbet af ganske få dage.

Kan også stå på et bord, kommode eller lignende.

Mere information
Produkttype Træskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage