Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-51%
Familie hvor livet begynder og kærligheden aldrig ender. Flot blikskilt med en sød tekst.
Familie hvor livet begynder og kærligheden aldrig ender. Flot blikskilt med en sød tekst.

Familie - hvor livet begynder

Emaljeskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
4270

Mål: 20x30 cm.

Et metalskilt med teksten "Familie, hvor livet begynder og kærligheden aldrig ender" er en smuk og rørende påmindelse om, hvor vigtig familien er i vores liv. Skiltet kan fungere som en dekoration i hjemmet og minde os om, hvor meget vores familie betyder for os.

Teksten på skiltet er både poetisk og sand. Familie er det sted, hvor livet begynder, hvor vi bliver født ind i verden og møder de første mennesker, der vil elske os uanset hvad. Samtidig er familien også stedet, hvor kærligheden aldrig ender, fordi vi altid vil have hinanden og altid vil elske hinanden.

Metalskiltet er en robust og tidløs form for dekoration, der vil kunne pryde væggen i mange år fremover. Det vil også bidrage til at skabe en varm og indbydende atmosfære i hjemmet, og minde os om, hvor vigtigt det er at værne om vores familie og de relationer, vi har.

Skiltet kan også være en fin gaveidé til en, der netop har stiftet familie eller til en, der sætter pris på sit familiebånd. Det vil være en personlig og tankevækkende gave, der vil skabe glæde i mange år fremover.

Special Price 49,00 DKK Regular Price 99,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Emaljeskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage