Bestil senest 20. dec. kl. 15 for levering inden Jul • Skal gaven byttes, så kan det gøres når som helst med ubegrænset returret • Klik her for at se mere

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Gamer at Work - Do not Disturb. Flot blikskilt til dig der elsker at spille computer.
Gamer at Work - Do not Disturb. Flot blikskilt til dig der elsker at spille computer.

Gamer at Work - Do not Disturb

Emaljeskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
4272

Mål: 20x30 cm.

Skiltet med teksten "Gamer at Work - Do not Disturb" er populært til gamere, der gerne vil spille uden at blive forstyrret. Metalskiltet giver et klart signal om, at der games, og at man skal passe på med at forstyrre.

For mange gamere kan koncentration og fokus være nøglen til at mestre et spil, og et emaljeskilt kan bidrage til at skabe den nødvendige ro og privatliv. Skiltet kan også fungere som en grænse for personer, som ønsker at forstyrre, og dermed hjælpe spilleren til at opleve en mere afslappet og engagerende spiloplevelse.

Emaljeskiltet har en klassisk, retro stil, som giver det en vintage æstetik. Det kan også give en følelse af nostalgi til spillere, som er vokset op med lignende signaler fra en tid, hvor spil var mindre almindelige og mindre tilgængelige.

Et emaljeskilt kan være en fin gave til en gamer eller en selvbevidst påmindelse om, at spilletid er en vigtig del af fritiden. Uanset formålet med skiltet kan det bidrage til at skabe en mere behagelig og produktiv spiloplevelse.

99,00 DKK
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Emaljeskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage