Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Sindsrobønnen - wallsticker fra NiceWall.dk
Sindsrobønnen - wallsticker fra NiceWall.dk Giv mig sindsro vægklistermærke. Flot vægdekoration fra NiceWall.dk

Giv mig sindsro

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
1166

Wallsticker med Sindsrobønnen. Et godt mantra til en travl hverdag. Vi ser og hører mange ting i løbet af en dag. Nogle gange kan det være svært at finde ud af hvad der er op og ned i historierne.

Bærer din dagligdag præg af stress, jag og fart over feltet? Er du til hverdag helt udkørt og ør i hovedet på grund af alle de informationer og nyheder, som bombarderer dig fra diverse medier? Og kan du have helt vanskeligt ved at falde ned og slappe af, når du kommer hjem fra arbejde? Lad denne skønne wallsticker med Sindsrobønnen give dig sindsro – hver dag og til alle tider. Uanset om den hænger over din seng, i spisestuen, køkkenet eller badeværelset, vil du altid kunne finde styrke og harmoni ved at læse disse beroligende ord.

I en digitaliseret verden, hvor man konstant bliver mødt af utallige forskellige holdninger, synspunkter og meninger, kan det være svært at finde sig selv og skelne mellem ”rigtigt” og ”forkert”. Få hjælp til personlig afklaring og klare tanker med denne citat-wallsticker, der fåes i mange størrelser og farver. Med denne citat wallsticker kan du hele tiden blive mindet om det gode mantra og finde din indre sindsro.

Se også vores metalskilt med Sindsrobønnen.

Regular Price 149,00 DKK 119,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Giv mig sindsro til at acceptere hvad jeg ikke kan ændre
Mod til at ændre det jeg kan
og visdom til at se forskellen

Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage