Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-51%
Golf is the closest game to Life skilt. Flot blikskilt til den der elsker golf.
Golf is the closest game to Life skilt. Flot blikskilt til den der elsker golf.

Golf is the closest game to Life

Emaljeskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
4263

Mål: 20x30 cm.

Et emaljeskilt til golfentusiasten

Golf er mere end bare en sport. Det er en livsstil, en passion og en rejse. Det er en sport, der kan lære os meget om livet. Det er ikke kun en kamp mellem en spiller og banen, men også en kamp mod ens egen frygt, frustration og viljestyrke. Dette emaljeskilt er dedikeret til golfentusiasten, som sætter pris på sportens mange facetter.

Teksten på skiltet er på engelsk, og oversat til dansk står der: "Golf er det nærmeste spil til det spil, vi kalder livet. Du får dårlige udfald fra gode slag. Du får gode udfald fra dårlige slag. Men du skal spille bolden, hvor den ligger." Disse ord er sagt af den legendariske golfspiller Bobby Jones og er en påmindelse om, at golf, som livet, kan være uforudsigeligt og udfordrende. Nogle gange vil vi få gode udfald, selvom vi ikke fortjener dem, og andre gange vil vi blive straffet for vores bedste indsats.

Men trods de udfordringer, som golf og livet kan bringe, er det vigtigt at huske på, at vi skal tage ansvar for vores handlinger og spille bolden, hvor den ligger. Dette emaljeskilt er en påmindelse om, at golf er mere end bare en sport. Det er en mulighed for at lære os selv bedre at kende og vokse som mennesker.

Emaljeskiltet er også en flot og dekorativ tilføjelse til enhver golfsamling eller værelse, hvor der dyrkes golf.

Special Price 49,00 DKK Regular Price 99,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Emaljeskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage