Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Hvide mursten - Foto tapet - Foto stat
Hvide mursten - Foto tapet - Foto stat Hvide mursten - Foto tapet / foto stat med hvide mursten

Hvide mursten

Fototapet
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
6027

Mål 315 x 232 cm.

Dette fototapet forestiller hvide, rustikke mursten. Med en fotostat som denne kan du give din væg et helt særligt præg. Hvis du kan lide look'et med mursten på en endevæg, så kan du nemt skabe en flot væg.

Det rustikke look i indretningen er efterhånden ved at være enormt moderne og bliver mere og mere udbredt. Derfor er der også mange, der vælger at indrette hjemmet med en murstensvæg, der kan bringe det rustikke og rå ind i indretningen. Dog er det ikke altid lige nemt at gøre netop det. Her har vi altså gjort det nemt for dig og simpelthen lavet et superflot fototapet, der forestiller en hvid murstensvæg. På den måde kan du nemt følge med tidens trend og bringe det rustikke ind i hjemmet samt skabe en superflot indretning. Det vil passe godt ind i alle former for hjem, og man kan nemt have diverse møbler stående foran tapetet.

Se flere fototapeter med mursten.

699,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
En fotostat som denne vil især passe helt perfekt på en endevæg, men hvis man ønsker en hel væg med det, så kan man også sagtens det. Der er et hav af muligheder med et fototapet som dette, så det er bare med at få fingrene i det. 

Fototapetet måler 315 x 232 cm. Det består af 4 dele og sættes op med tapetklister. Både tapetklister og en detaljeret opsætningsvejledning medfølger ved køb.
Mere information
Produkttype Fototapet
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage