Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-19%
Let a Smile be your Umbrella on a Raining Day Træskilt - Flot skilt i træ - Skøn vægdekoration
Let a Smile be your Umbrella on a Raining Day Træskilt - Flot skilt i træ - Skøn vægdekoration Let a Smile be your Umbrella on a Raining Day Træskilt - Bagside

Let a Smile be your Umbrella

Træskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
7017

Mål: 35x46 cm.

Træskilt med teksten:

Let a Smile be your Umbrella on a Raining Day.

På dansk: 'Lad et smil være din paraply på en regnvåd dag'. Sød tekst om at lade et smil og godt humør bringe dig gennem de svære dage.

Citatet på dette flotte hvidkalkede træskilt stammer fra omkvædet til en populær sang. Den er i hvert fald blevet indspillet flere gange, siden teksten blev skrevet i 1928. Meningen er klar: Et smil bringer dig nemmere gennem de svære dage og kedelige situationer.

Bestil i dag, og lad det flotte skilt minde dig om det, når du modtager det i løbet af et par dage, og får det hængt op derhjemme.

Special Price 199,00 DKK Regular Price 245,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Der er intet, der lyser op på en svær dag, eller i en svær situation, som et smil. Især hvis det kommer overraskende eller fra en helt uventet kant.

Det er hovedbudskabet i både omkvædet og resten af den kendte sang fra 1928. Sangen med det eviggrønne budskab har været fremført af så kendte sangere som Bing Crosby, Perry Como og senest Bert Kaempfert.

Sangen har også optrådt i flere film, og er refereret til i mange flere.

Få dit eget smil til en regnvejrsdag

Vil du have dit eget smil til en trist regnvejrsdag, kan du glæde dig til at hænge det op derhjemme i løbet af ganske få dage.

Selve ophængningen er nemt klaret. Mål afstanden mellem de to ophæng bag på skiltet, sæt to skruer i væggen med samme afstand, og hæng skiltet op. Sådan! Du kan også bare sætte skiltet på et bord, en skænk eller lignende.

Så har du noget, der altid kan hjælpe dig videre med hverdagen, når den bliver lidt for trist, eller bakken bliver stejl.

Bestil det dejlige citat hjem i dag! Vi pakker alle forsendelser forsvarligt ind, og giver uendelig retur.

Mere information
Produkttype Træskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage