Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-35%
Life is like photography træskilt - Flot skilt i træ med tekst - Vægdekoration til boligen
Life is like photography træskilt - Flot skilt i træ med tekst - Vægdekoration til boligen Life is like photography træskilt - Bagside

Life is like Photography

Træskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
7021

Mål: 40x71 cm.

Flot træskilt med teksten: Life is like Photography - We develop from the negatives.

Dette betyder, at vi gennem livet skal huske på, at vi udvikler os som mennesker gennem vores negative oplevelser, og at vi derfor skal huske at gøre brug af erfaringer der følger af dårlige oplevelser.

Essensen af denne eftertænksomme talemåde er, at det oftest er livets hårde oplevelser og modgang, der for alvor udvikler os. Uanset hvor meget eller lidt modgang du har haft, er dette smukke træskilt en god måde at blive mindet om denne kendsgerning på. Sættes nemt op med søm eller skuer ved hjælp af de to ophæng på bagsiden.

Bestil i dag, og modtag det flotte træskilt i solid indpakning i løbet af ganske få dage.

Special Price 199,00 DKK Regular Price 305,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Dette tankevækkende citat spiller på den engelske dobbeltbetydning af "develop". Det kan både betyde fremkaldelse og udvikling. Men det er tydeligvis den sidste betydning af ordet, vi skal bruge i denne sammenhæng.

Klogt at forberede sig på

For uanset, hvor meget vi forsøger at undgå det, ryger vi af og til ind i modvind og modgang. Men er vi gode til at tage ved lære at de negative oplevelserne i livet, udvikler det os. Derved kan vi undgå at komme til at stå i samme situation igen, og komme videre med livet.

Samtidig er det oftest den slags situationer, der lærer os værdien af sandt venskab. Og af at have et godt netværk og være i stand til at lægge det oplevede bag os og sige det lille, vigtige ord "pyt".

Vær altid parat

Vil du sikre dig, at du altid er parat til den slags situationer - og klar til at hjælpe andre, der sidder i dem - er dette flotte træskilt den optimale måde at holde fokus på det med.

Bestiller du træskiltet i dag, kan det allerede være hængt op i overmorgen! Vi leverer alle bestillinger forsvarligt pakket ind, lige som vi giver 30 dages returret på alle vores træskilte.

Mere information
Produkttype Træskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage