Bestil senest 20. dec. kl. 15 for levering inden Jul • Skal gaven byttes, så kan det gøres når som helst med ubegrænset returret • Klik her for at se mere

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-51%
Make Love
Make Love

Make Love, not War

Emaljeskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
4261

Mål: 20x30 cm.

Det emaljeskilt, med et peace-tegn og teksten "Make love. Not war.", udstråler en dybtfølt appel til vores indre fred. Det minder os om, at selv i øjeblikke af konflikt og splid, er kærlighed altid vejen til fred.

Den grønne og røde skrift på skiltet er både stærk og blid på samme tid, som om den ønsker at minde os om, at selv de hårdeste hjerter kan smelte, når de bliver berørt af kærlighedens kraft.

Peace-tegnet på skiltet er en påmindelse om, at selvom verden kan synes kaotisk og usikker, kan vi stadig skabe fred og harmoni, hvis vi alle arbejder sammen. Det er en påmindelse om, at vi alle har en rolle at spille i at skabe en bedre og mere kærlig verden.

Når man ser på dette smukke skilt, kan man ikke undgå at føle sig inspireret til at sprede mere kærlighed og mindre krig i verden. Det minder os om, at selv de små handlinger kan have en stor indvirkning, og at vi alle kan bidrage til at gøre verden til et bedre sted.

Special Price 49,00 DKK Regular Price 99,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Emaljeskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage