Ofte stillede spørgsmål om tapet & fototapet

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Hvad er et fototapet?
Et fototapet, eller fotostat, er et billede eller noget grafik, der er printet i storformat på tapet. Vi har et stort udvalg af fototapeter i alverdens farver, og i mange forskellige størrelser. Der er rig mulighed for at finde et tapet der passer til børneværelset, stuen, klinikken, eller hvor du nu lige står og mangler liv på væggene.

Følger der tapetklister med, når jeg køber fototapet?

Ja, det gør der. Vi sender med så det passer til størrelsen på dit fototapet. Skulle du have behov for ekstra tapetklister, så kan det bestilles her.

Hvor mange ruller fototapet skal jeg bestille?

Når du bestiller et fototapet hos os, så vælger du størrelsen der passer bedst til din væg. Vores fototapeter er pakket efter størrelsen, og leveres i flere dele alt efter størrelsen på fototapetet. Det gør at du ikke skal bekymre dig om, om du har bestilt nok ruller, eller om der er forskydninger i designet på tapetet. Vi har sørget for det hele, så du skal bare koncentrere dig om at sætte dit nye, flotte fototapet op.

Hvordan skal jeg forstå størrelsen på fototapetet?
I feltet, hvor du har mulighed for at vælge størrelse, er det første tal bredden og det andet tal er højden. Det vil sige, at et fototapet på 300 x 220 cm., er 300 cm. bredt og 220 cm. højt.
 

Jeg har fundet et flot fototapet, men det er for stort til min væg. Hvad gør jeg?

De fleste af vores fototapeter kan tilskæres i højden og bredden, uden at det går ud over designet. Er du i tvivl om det kan lade sig gøre med det fototapet du har udvalgt, så send os en mail med linket til produktet, og størrelsen på din væg, så giver vi dig et bud på om det kan lade sig gøre, eller om vi kan skaffe det i en størrelse der passer bedre på din væg.
 

Hvilket værktøj skal jeg bruge når jeg skal sætte fototapet eller tapet op?
Ren svamp, hobbykniv, beholder til at blande tapetklister i, et målebånd, en blyant, en god pensel/kost til påføring af tapetklister, et vaterpas og eventuelt et langt bord eller andet med plads til at påføre tapetklister.

Jeg har noget gammelt fototapet på min væg. Hvordan fjerner jeg det, så jeg kan få noget nyt op?
Du kan f.eks. bruge en tapetfjerner til at dampe det gamle tapet af. Alt efter kvaliteten på fototapetet kan du også i et hjørne afprøve om du kan bruge en svamp med en smule varmt vand til at opløse fototapetet.