Ofte stillede spørgsmål om Wallstickers

Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Hvad er en wallsticker?
En wallsticker er et motiv eller en tekst skåret ud i tynd, selvklæbende vinyl som du hænger op på væggen.

Hvor kan jeg sætte wallstickers op?
Du kan sætte din wallsticker op på alle plane overflader - vægge, skabe, fliser, døre osv. Du skal blot sørge for, at overfladen er fast og tør.

Giver jeres wallstickers mærker på væggen, hvis man tager dem ned?
Nej. Vi benytter et materiale af høj kvalitet og vores wallstickers kan derfor fjernes fra væggen uden at afgive mærker eller klister.

Min væg er meget ujævn. Hvordan ved jeg, om jeg kan hænge en wallsticker op?
Er din væg meget ujævn, eller er den af andre grunde ikke egnet til aftagelige wallstickers, er det også en mulighed at bruge spraylim eller tapetklister for at få wallstickeren til at sidde fast. Bemærk dog, at det i så fald vil give mærker på væggen, når du engang tager wallstickeren ned igen.

Når du bestiller wallstickers hos os, sender vi en prøve med. Har du behov for flere prøver, kan du finde dem her.

Jeg har fundet en flot wallsticker på jeres side, men jeg vil gerne have den i en anden farve og størrelse. Er det ikke muligt?
Jo selvfølgelig, kontakt os via mail eller telefon og vi laver den lige som du vil have den.

Jeg har en idé til en wallsticker. Kan I lave den til mig?
Ja, sagtens. Ring til os eller send os en mail med din råskitse eller bare et oplæg på tekst, og så kan vi designe din wallsticker lige som du gerne vil have den.

Kan jeg sætte min wallsticker op på en nymalet væg?
Vi anbefaler, at du venter 3-4 uger før du sætter din wallsticker op. Det er en fordel at malingen er helt tør og hærdet op, for at få det bedste resultat.
 
Skal jeg selv klippe delene ud på min wallsticker, så den ser ud som på billederne?
Wallstickers: Nej, det behøver du ikke. Wallstickers fra NiceWall.dk ser ud som på billederne. Hvis du ønsker at sætte dem op på en anden måde, kan du sagtens klippe delene ud og sætte dem op, som det nu passer på din væg. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Flerfarvede wallstickers: Alle flerfarvede wallstickers bliver leveret i flere dele. Billederne er et forslag til hvordan de kan sættes op. Der medfølger en lille vejledning, så du kan sætte dem op som på billedet. Med flerfarvede wallstickers er det faktisk kun fantasien der sætter grænser, da du kan sætte dem op som de nu passer bedst ind i din indretning.

 
Kommer wallstickers i flere dele?
Wallstickers: Alle ensfarvede wallstickers bliver leveret i ét stykke. Det gør det lettere for dig at sætte den op og det giver også det bedste og det klart pæneste resultat.

Flerfarvede wallstickers: Alle flerfarvede wallstickers bliver leveret i flere dele. De forskellige dele sættes op således at de danner det ønskede motiv.

Hvad er flerfarvede wallstickers?
Vores flerfarvede wallstickers er klistermærker i forskellige størrelser. Disse wallsticker klistermærker skal sættes op enkeltvis sådan at de danner motivet på billedet. De kan bestå af 1 eller flere ark med klistermærker.