Bestil senest 20. dec. kl. 15 for levering inden Jul • Skal gaven byttes, så kan det gøres når som helst med ubegrænset returret • Klik her for at se mere

Black Friday-udsalget fortsætter - Spar op til 70%!

Næsten alt er nedsat!

På Themsen fotostat - flot foto tapet til væggen
På Themsen fotostat - flot foto tapet til væggen På Themsen fotostat - flot foto tapet til væggen Fototapet - Vlieseline - Print i højeste kvalitet - UV-beskyttelse Fototapet - Lugtfri produkt - Vandfast tryk - Nem ophængning

På Themsen

Fototapet
Levering: 3-6 hverdage
Varenummer
MDK-LFTNT1522-MP

Forskøn dit hjem med dette flotte fototapet.

Fototapetet er trykt i høj kvalitet med klare farver, der giver et fantastisk udtryk på din væg. Kan monteres i ethvert rum, også i f.eks. køkken og badeværelse, og det er fremstillet i materialer, der gør det sikkert i børneværelset og soveværelset. Fototapetet er desuden vandtæt og ridsefast, så du kan nemt tørre det over for støv og pletter.

Fototapetet er fremstillet af non-vowen vlieseline, der er det bedste materiale til formålet og som gør at eventuelle fejl på væggen bagved kan skjules.

Tapetet leveres i baner á 50 cm. i bredden, så du nemt kan håndtere selv et stort fototapet ved opsætning.

Der følger tapetklister og opsætningsvejledning med hvert køb.

 

Synes du ikke helt om en bestemt detalje på dette fototapet, ellers fåes det ikke i den størrelse du lige søger? Vi har et kæmpestort udvalg af fototapeter, så sandsynligheden er stor for, at du finder noget i samme stil som du søger. Brug evt. søgefunktionen eller navigér rundt i vores kategorier med fototapeter her.

Regular Price 949,00 DKK 749,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Fototapet
Leveringsinfo Levering: 3-6 hverdage