Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

-20%
Wallsticker Tavlefolie i metermål - NiceWall.dk
Wallsticker Tavlefolie i metermål - NiceWall.dk Wallsticker Tavlefolie i metermål - NiceWall.dk

Tavlefolie i metermål

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
3045

Tavlefolien er 60 cm. i bredden og du køber pr. cm. i længden. Dvs. køber du f.eks. 100 cm. får du 100 x 60 cm. Minimumskøb er 50 x 60 cm.

Smart, selvklæbende tavlefolie som du kan klæbe op på væggen, skabet, døren eller hvilken overflade du ønsker. Du kan skrive på denne folie med tavlekridt eller tavletusser. Kridt eller tusch kan viskes ud og fjernes helt med en fugtig klud.

Tavlefolien er rimelig fleksibel, så du også kan sætte den på lidt mere ujævne overflader. Du kan også klippe folien til, så den passer til nøjagtigt det formål du ønsker. F.eks. kan du bruge den til at organisere hverdagen ved at klippe din egen ugeplan, månedsplan eller madplan. Du kan lave en indkøbsliste til køleskabet eller en huskeliste på væggen. Eller - hvis du er lidt kreativ - kan du klippe mønstre eller figurer til børneværelset som børnene så kan skrive og tegne på.

Der er mange muligheder. Brug den som en huskeliste i køkkenet, som legetavle på børneværelset eller klip den ud og brug det til et hobbyprojekt.

Special Price 1,60 DKK Regular Price 2,00 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage