Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Tequila skilt. Flot blikskilt med den mexicanske drik.
Tequila skilt. Flot blikskilt med den mexicanske drik.

Tequila - free shots

Emaljeskilt
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
4249

Mål: 20x30 cm.

 

Skab en sjov og afslappet atmosfære med dette metalskilt. Skiltet er fremstillet i høj kvalitets metal, som sikrer langvarig holdbarhed.
 
Det har en livlig baggrundsfarve, der virkelig får teksten 'Welcome to the "clothing optional" portion of the evening' til at springe ud på forsiden. For at tilføje et ekstra twist af humor, er skiltet bemalet med udsagnet "TEQUILA FREE SHOTS", hvilket helt sikkert vil få dine gæster til at grine.
 
Dette metalskilt måler 20 x 30 cm, hvilket gør det til den perfekte størrelse til at hænge over din hjemmebar eller i køkkenet. Takket være de forborerede huller i hver hjørne, er det nemt at montere på næsten enhver væg.
 
Med sit retroinspirerede design, vil dette skilt ikke kun være en fantastisk samtalestarter, men også tilføje karakter til dit interiør og din hjemmebar. Så hvorfor ikke give dit rum lidt ekstra personlighed med dette charmerende metalskilt?
 
Det ville også være en fantastisk gaveide til tequila-elskere eller til dem, der elsker unikke skilte i deres hjemmebar!
99,00 DKK
BESKRIVELSE
Mere information
Mere information
Produkttype Emaljeskilt
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage