Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

Wallsticker Vinflaske med vintyper - NiceWall.dk
Wallsticker Vinflaske med vintyper - NiceWall.dk Vin flaske med vintyper Wallstick - Vægdekoration fra NiceWall.dk

Vinflaske med vintyper

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
1163

Elsker du bare et godt glas vin? Så er der nok en god chance for, at denne wallsticker vil falde i din smag, og at den vil passe godt hjemme på din væg. Du kan betragte den som et vinkort over nogle af de mest spændende sorter inden for både rødvin og hvidvin.

Regular Price 179,00 DKK 143,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information

Vin fåes i flere størrelser og både med korkprop, med skruelåg eller som bag-in-box, men det vigtigste er indholdet og her er typen ikke helt ligegyldig for den gode smag - lige som det også er vigtigt hvor og hvornår druerne er høstet, hvordan vinen er blevet til og flere andre faktorer.

Hvis du nyder et køligt glas rosé eller hvidvin om sommeren eller et godt glas rødvin til maden, så har du nok stiftet bekendtskab med flere af disse vintyper. Wallstickeren har en række gode druesorter: merlot, syrah, malbec, sangiovese, chardonnay, riesling, cabernet sauvignon, zinfandel, pinot grigio og sauvignon blanc.

Du kan passende sætte wallstickeren op i eksempelvis stuen, køkkenet, vinkælderen eller hvor du ellers nyder et skønt glas vin.

Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage