Stort udsalg lige nu • Se alle de gode tilbud på hele siden • Spar 20-70% på næsten alt!

When it rains look for Rainbows Wallsticker - NiceWall.dk
When it rains look for Rainbows Wallsticker - NiceWall.dk When it rains look for Rainbows

When it rains look for Rainbows

Wallsticker
Levering: 1-4 hverdage
Varenummer
1161
When it rains look for Rainbows. When it's dark look for Stars. På dansk betyder denne tekst: "Når det regner, så kig efter regnbuer. Når det er mørkt, så kig efter stjernerne". Budskabet på wallstickeren er, at selv om tingene ikke lige går som man ønsker det, så find alligevel de gode ting, selv om det kan være svært.

Du kender sikkert til det med, at tingene ikke lige går helt som du havde regnet med. Så kan du enten blive meget sur og lukke dig inde i dig selv. Men det gør som regel bare tingene endnu værre. Du kan også vælge at forsøge at få det bedste ud af det og se det på den positive side. Det er ikke altid muligt, men rigtig tit er det. Og gør du det sidste, altså får det bedste ud af en ellers håbløs situation, så vil du ofte opleve at få en meget bedre oplevelse. Så kan det der virker som en uoverstigelig forhindring ende med blot at blive en sten på vejen - ja, i nogle situationer kan du endda ende med at få noget godt ud af det.
Regular Price 249,00 DKK 199,20 DKK
- +
BESKRIVELSE
Mere information
Sæt wallstickeren op i dit hjem for at minde dig selv og andre om, at en positiv tilgang til tingene ofte er den bedste måde at komme igennem det hele på. Du vil sikkert opleve, at du går og ærgrer dig over noget som du bestemt ikke glæder dig til - et kig på denne wallsticker vil huske dig på, at det hele bliver lidt bedre, hvis bare du forsøger at finde frem til de gode ting. De er de fleste steder - som regnbuerne i regnvejret eller stjernerne i mørket.
Mere information
Produkttype Wallsticker
Leveringsinfo Levering: 1-4 hverdage